Veelgestelde vragen

Voor gedetailleerde voorbeelden bekijk ook onze instructie videos

Is Freemle Finance gratis?

Ja. Het maken, beheren en het versturen per email van facturen is gratis, voor nu nog zonder limiet. We hebben ook een pro-wow versie waarmee het beheren van je administratie nog makkelijker is. Zie voor de verschillende abonnementsvormen onze prijzen pagina.

Is mijn data veilig bij jullie?

We gebruiken de laatste en beste technieken in het kader van beveiliging en backups. We zullen je data nooit aan derde partijen verstrekken, je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken.

Wie zit er achter Freemle Finance?

Zie hiervoor onze contact pagina.

Je kunt in Freemle bij de eerste factuur die je stuurt je factuurnummer instellen. Daarna zorgt freemle ervoor dat de factuurnummers opeenvolgend zullen zijn. Precies volgens de regels van de belastingdienst. Weer een zorg minder.

Waarom kan ik de factuur nog niet emailen?

Om een factuur te mailen naar een klant vragen we eerst je account te bevestigen. Zo weten we zeker dat het email adres van jou is. Wel zo veilig.

Hoe werkt BTW verleggen?

Indien je de BTW verlegd naar de afnemer van je product of dienst kun je dit in Freemle aangeven. Er wordt dan geen BTW berekend over de factuur en je dient dan het BTW nummer dan de afnemer op te nemen in de factuur. Freemle helpt je hierbij door online het BTW nummer dat je invult te controleren. Zie voor de uitgebreide uitleg en precieze regels de site van de belastingdienst

Hoe verwijder ik een factuur?

Als je eenmaal facturen hebt verstuurd kun je deze niet meer verwijderen. Als je een fout hebt gemaakt in een factuur kun je deze crediteren en weer een nieuwe sturen. Op onze pagina met instructie video's kun je vinden hoe het crediteren van een factuur werkt.

Hoe verwijder ik mijn account?

Ga naar je account beheren pagina in je profiel. Klik hier op de knop "Verwijder mijn account". Let op: Al je data wordt dan ook verwijdert en je hebt geen toegang meer tot Freemle. Zorg er dus voor dat je eerst een backup maakt van je administratie.